Antara pilihan port untuk ping entry blog...


Kepada blogger yang menggunakan platform blogspot yang teringin entry terbaru di index cepat oleh search engine boleh pertimbangankan link kat bawah ni untuk ping entry korang.

Kalau rajin boleh ping kat semua yang tersenarai kat bawah ni. Tapi kalau yang tak berapa nak rajin cam saya ni tak payah ping pun tak pe...hahaha kita berblog bukan kejar apa pun kan sekadar tuk suka suki jer...

Tapi pada yang memang nak cuba try la!




Kat bawah ni senarai facebook page yang korang boleh try ping entry secara manual, maknanya kena masuk dan paste link korang kat wall setiap page tu satu demi satu, leceh sikit tapi kalau memang nak dapat trafik try la...


Okey la tu saje, selamat mencuba!

8 comments: