Kononnya nak cuba Facebook video Calling



Dek kerana facebook dah start buat video calling, teringin jugak nak cuba, try video calling ngan my sis, tapi tah kat mana silapnya tak menjadi la pulak, cuba pulak ngan buah hati kat umah ni, tengok kat Facebook chat dia tak de pulak icons video calling tu. Nanti nak try lagi, sebab nak tahu okey tak video calling tu compare dengan YM punya.

Facebook video calling ni guna skype , sebab tak pernah try skype tu yg tak tahu mutu video calling dia camna. Ada sesiapa tahu tak?


Kat bawah ni video berkaitan demo nak guna facebook video calling tu, saya tak tgk pun sebab dah baca tutorial kat blog Billy Info tadi.


2 comments:

  1. pernah cuba guna people roulette
    gagal jugak..
    :(

    ReplyDelete
  2. x pernah try..

    tp skyppe pernah guna bbrp kali.. kecik ade leh nampak mukanya..

    dah lama x guna skype.. pw pun dah lupa.. akakakk...

    teringin gak kan vidoe calling nih.. le la tgk muka memasing, :)

    ReplyDelete