Nuffnang, adverlets pasni web mana pulak yang akan di godam?


Berderet-deret lepas Nuffnang selang sehari Advertlets pulak yang menjadi mangsa testing penggodam untuk tengok security web-web tersebut. Entry pasal Nuffnang korang boleh baca di Semalam Nufnang kena godam rupanya...,. kalau nak baca pasal adverlets pulak korang godek je la entry kat   http://amanz.my nanti korang jumpa la pasal isu adverlets kena godam tu.

Kat bawah ni snap dari website advertlets:


Tah la diaorang ni tak de rasa bersalah ke, dah ceroboh data peribadi orang lain pastu nak released ke public pulak ke. Camni la umat manusia akhir zaman suka menyusahkan sesama sendiri, kalau orang yg menggodam tu islam lagi la menyusahkan saudara sesama islam.


1 comment:

  1. ntahnya..takde keje lain ke ? ke itu memang keje dorang?

    ReplyDelete