Pe kata korang log in guna blogger in draft sekarang!


Semalam team blogger in draft dah umumkan yang Blogger’s new user Interface dah boleh digunakan oleh semua pengguna blogspot yang log masuk guna blogger in draft. So pada kalian yg teringin nak cuba interface baru ni ce log in ke blogger in draft, ala gi je kat dashboard tu dan tick je kat ruang yang ada tertera perkataan  “Make Blogger in Draft my default”

Tuk yg kali ni user interface tu dah di update / di improve dari yg sebelum ni. Kat bawah ni contoh interface baru tuk pengguna blogger in draft:


Kalau nak hantar feedback ke blogger pun boleh jugak klik je button cam gambar kat bawah ni

Selamat bereksperimentasi dengan blogger's new user interface!


Sumber : http://bloggerindraft.blogspot.com/2011/07/bloggers-updated-interface-now.html

5 comments:

  1. ana, den bukak2 tadi, terperanjat wehh. takut dia buat hal lagi. memang cun. bagus3. suke3. best pun best. I LIKE IT!!!

    ReplyDelete
  2. jijah dah lama kena tu. tapi tak paham nak guna. pakai balik blogger yg lama. huhuhu

    ReplyDelete
  3. memang best, user-friendly.. ;)

    cuma kalo nak edit koding template.. memang kena balik ke blogger.com, kena untick jap draft.blogger tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. kakyong punya tak dpt.. byk kali dah.. takat tukor background & adjust template design tu memang boleh.. tp utk edit kod template memang x dapat.. masa memula guna dashboard baru tu masih dpt lagi.. skrg ni memang x leh nak edit kod template di draft blogger @dashboard baru..

    so x tau di mana silapnya..

    kakyong kan dlm kerap dok edit template utk blog make over..

    ReplyDelete
  5. best!
    skarang smakin ditambah baik,
    view semakin cun :)

    ReplyDelete