Perlu ke gaduh kerana perkara yang kecil


Adat berumah tangga pasti ada gaduh-gaduh kan. Paling kurang pun gaduh-gaduh manja saja je nak tengok telatah isteri. Kadang-kadang manusia boleh bergaduh hanya kerana perkara yang simple. Cuba kita recall balik pernah tak kita ngan pasangan kita gaduh kerana perkara yang kecik, ala hal yang remeh temeh yang kalau kita fikir-fikir balik, buat letih emosi jer gaduh pasal benda tu...

Pernah kan?

Okey la kali ni saje nak share video pasal laki bini yang gaduh dek sebab yang simple. Tapi nak tengok video ni kena ada kesabaran la, sebab video ni slow sikit jln citernya. Lepas dah tengok renungkan dan fikir - fikir kan berbaloi ke bergaduh ?


Sumber : Roslina Johari

5 comments:

  1. dah namanya suami isteri kan...biasalah kalau gaduh-gaduh sikit tu...

    ReplyDelete
  2. kalo x gaduh sunyi pulak rasanya..hehe

    ReplyDelete
  3. klu setakat gadoh kecik2 tu adatlah suami isteri...sedangkan lidah lagi tergigit....tapi klu dah over gadoh tu yang sanggup berbunuh tu...

    ReplyDelete
  4. sedangkan blogspot lagikan hang, ini pulak somi stri, erk..

    ReplyDelete