Tak best la tengok bola malam ni :(


Kelayakan Piala Dunia Brazil 2014
Pusingan 2 Perlawanan Pertama
Malaysia Vs. Singapura
Secara Langsung di TV2 dan Astro Arena
7.30 malam (23 Julai 2011)
Stadium Jalan Besar, Singapura

Mesti ramai yang tak sabar nak tengok perlawanan ni kan?

Bukan setakat kat TV je, perlawanan ni jugak boleh di tengok melalui live streaming. Kalau rasa dah bosan tengok kat TV boleh je tengok kat lappy, type je Live Streaming | Secara Langsung MALAYSIA vs SINGAPORE kat search engine nanti berderet la keluar blog yang kasi link untuk tengok live streaming ni.

Tapi, rasa cam tak seronok je nak tengok game ni nanti...bukan sebab tak minat bola tapi...

Sebab tak de teman eh bukan sebab tak boleh jadi peneman hubby tengok game ni. Boss hubby dah booking meja ajak semua cikgu-cikgu lelaki ngeteh kat kedai sambil layan bola....so kurang la sikit teruja nak tengok Malaysia lawan Singapore , tu jer (T_T)

Tapi tengok tetap akan tengok, Go Malaysia, Malaysia Boleh!!!!

1 comment: