Thank dan iklan sikit


Thank pada semua pemenang sebab dah hantar alamat. InsyaAllah paling awal esok saya poskan, tapi tak janji takut ada hal lain pulak. Tu semua bergantung pada pakwe kesayangan ku itu la ya, kalau dia free boleh la hantar esok. kalau tak pun by isnin or selasa saya akan hantar.

Ni nak iklan sikit, pada sesiapa yang ingin mendapat kan minyak kelapa dara keluaran Catalyst boleh terjah ke Anamarzaboutique ya. Tak kira la nak VCO Softgel ke nak Pure Oil ke tak pun nak cuba collagen dia atau produk-produk lain email je details ke anamarzaboutique@gmail.com.

Kepada sesiapa yang duduk di area Jengka, Maran atau Jerantut yang ingin beli minyak kelapa dara atau apa-apa produk Catalyst penghantaran percuma disediakan. Tapi bukan penghantaran terus ke rumah ya. Mungkin kita boleh buat temu janji kat bandar, contohnya jumpa kat KFC bandar Jengka bagi yang duduk area jengka.  Tempat temu janji bagi penghantaran ni ialah tempat yang mudah nak jumpa.

Penghantaran ni hanya akan dibuat pada hujung minggu sahaja bagi area Jerantut dan Maran, tapi bagi area jengka depends pada kelapangan. Bagi yang tinggal di Temerloh penghantaran percuma akan dipertimbangkan mengikut kelapangan waktu ketika tempahan dibuat.

So pada yang ingin tambah tenaga dengan mengamalkan minyak kelapa dara dibulan puasa ni, apa tunggu lagi order la sekarang!!!!

(^__-)

No comments:

Post a Comment