Today is my birthday!


Love this song...hari-hari dengar kat ch 618, sempena my besday hari ni korang layan la lagu ni eik!


Disebabkan hari ni ada larian 1 murid 1 sukan, so tak de la nak celebrate makan kat luar, dah petang2 malas plak nak keluar, so just buat kek je tuk makan kami anak beranak.

kek coklat simple je, dah kertu pun...
Sory la gambar tak berapa nak clear sbb guna handpon jer, kemalasan nak guna kamera (^_-)

Tuk resepi nanti kita story kat next entry eik...

Daaaa!!!!!

8 comments:

  1. bebudak balik dari sekolah tadi.. kepenatan. suh mandi, abgi makan, sekarng tengah rehat memasing. hrni kan lari serentak 1 malaysia..

    happy birthday...

    ReplyDelete
  2. epy birthday sis:) moga pnjg umo, murah rezeki selalu:)

    ReplyDelete
  3. sedap kek tuu... hepi besday.. moga sihat sokmo.

    yang! bloglist anamarza6 ada malware la.

    ReplyDelete
  4. hepi besday kak!
    moga pjg umur..murah rezeki..
    bahagia sentiasa..

    ReplyDelete
  5. kite pong same bulan 7 juge. hihihi...
    selamat hari lahir!

    ReplyDelete
  6. hepi besday...moga hidup lebih bahagia..

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir.. semoga bahagia dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  8. selamat ulangtahun kelahiran kak ana..semoga dikurniakan kesihatan tubuh badan yg baik, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dn berbahgia di dunia dan akhirat hendaknya..kak, lmbt wish..amie demam la..eh, lagu besday kat ch 618 tu memng feveret si ahmad,..mak bapak dia pun dh terjangkit sama..hehe

    ReplyDelete