Letak kotak komen Twitter dan Facebook di Blogspot


Sebelum ni dah pernah buat tutorial  "Letak kotak komen facebook tanpa buang kotak komen blogger / blogspot ".  Time tu memang saya dah cuba letak kotak komen FB tu kat blog ni, tapi sebab fikir blog ni tak banyak mana trafik, rasa tiada kepentingan jadi saya pun buang. Pastu sebab ada yang bertanya pasal tutorial tu, saya teringat yang ada satu lagi tutorial yang menerangkan cara letak 3 kotak komen sekaligus cam kat bawah ni.

Kotak Komen Blogspot, Twitter dan facebook

Berminat?

Maaf!

Kali ni cam malas pulak nak buat tutorial,  tapi pada yang berminat boleh ke link ini Blogger: Add Twitter and Facebook Comments. Rasanya tak susah mana nak faham tutorial tu, tapi kalau rasa pening nak faham, just ask InsyaAllah saya akan cuba terangkan.




3 comments:

  1. Thanks!!

    Saya suka org suka berkongsi ilmu, bagi tutorial percuma ni...

    ReplyDelete
  2. akak..sya berminat tuk masukkan komen twitter and facebook in my blog, da try link yg akak bagi tu, but still xpaham..akak terangkan leh? email sye, creative_girl90@hotmail.com.

    ReplyDelete