Macam mana nak hack nombor telefon


Eh ada ke yang nak tahu macam mana nak hack nombor telefon ?

Jangan salah faham pulak ya, memang kat blog ni saya ada berkongsi tutorial tapi tak pernah pulak la buat tutorial macam mana nak hack nombor telefon. Adoi la bebulan puasa ni pun ada yang nak buat keje hack menghack ni ya.

macam-macam carian yang sampai kat blog kita kan?

As at 18hb Ogos 2011 jam 1.00pm memang kalau buat carian kat google menggunakan kata kunci "Macam mana nak hack nombor telefon" artikel Padam Nombor Telefon anda di FB untuk elak pencerobohan privacyberada di muka hadapan carian dikedudukan kedua terbawah. Paling bawah, tu pun nak kecoh!

Ish ish ish

So, pada yang letak nombor telefon di facebook tu, kalau rasa nak privacy padam je terus

Ana : Dah tak privacy pun, my number dah ada di blog

No comments:

Post a Comment