Puasa dan gosip berada di kedudukan top 10


Untuk tempoh seminggu ni, nampak balance pulak  corak pencarian orang kita di search engine google antara gosip dan perkara berkaitan puasa. Kedudukan 10 petak teratas Rising Searches di google di monopoli oleh keywords solat terawih, niat puasa, ramadhan, waktu solat, serta gosip jejariruncing dan Khairul Fahmi.

Kat bawah ni, snapshots hari semalam punya, hari ni punya rising searches ni tak lari mana , kalau tengok kat bawah ni, ramai yang nak tahu waktu imsak , solat terawih dan niat puasa.


Agaknya bila makin menghampiri Syawal nanti apa pulak keywords yang popular ya?


3 comments:

  1. aik kak...captain america pun byk la kak..

    ReplyDelete
  2. raya mestilah pasal resepi biskut raya,,,hehehe

    eh de orang search ke?

    ReplyDelete
  3. keyword niat solat raya.
    keyword cara solat raya
    keyword puasa enam
    ecehh

    ReplyDelete