Rezeki Ramadhan


Baru berpeluang untuk bersiaran. Petang semalam hujan lebat sekali dengan petir dan guruh, beberapa kali jugak suis utama menendang. Dek kerana guruh dan petir tu jugak modem rosak, dalam kul 11.30 tadi baru pekerja streamyx datang tukar modem baru.

Syukur even tidak bersiaran dan tidak berblogwalking semalam, masih ada yg sudi singgah ke sini. Thank ya kerana kehadiran korang sedikit sebanyak memberi kesan pada 1 BE yg sedang menari2 kat blog ni. Bila ada BE ni tak jadi la nak buang Nuffnang tu, hihii cam la rajin nak buangkan.

Ramadhan kali ni jugak, rezeki tak putus, selang beberapa hari ada saje anak murid hubby yang menghantar juadah. Sampaikan naik segan jadinya. Tak sangka zaman moden ni masih ada ibubapa yg menghargai jasa seorang cikgu yg mendidik dan mengajar anaknya. Semoga anaknya tu akan dapat 5A dalam UPSR ni nanti, dan akan sentiasa success dalam kehidupannya kelak.

Ni antara juadah pemberian anak murid hubby yg sempat disnap.

Kuih Bakar (Last week)

Roti Jala (Last week jugak)


Laksa Penang, Gulai telur dan kuih Cek Mek Molek (semalam)


1 comment:

  1. memang murah la rezeki kak..laksa tu nampak cam bestttt je..nyum nyum

    ReplyDelete