Aku Seorang Blogger : adakah...?


Bila kekeringan Idea


atau

Semua perkara nak diceritakan 


atau

Dalam dilema samaada wajar atau tak publish satu-satu entry yg dah siap ditype



atau 

Bersedia dengan kamera (telefon berkamera pun jadi la) bila2 masa dimana sahaja




Adakah korang seorang  blogger tegar?

Ana : Tak tegar pun, on off ikut mood....

9 comments:

  1. aku?? tak berapa tegar kot. nak amik gambar di khalayak ramai pun segan2 lagi... masih tak betah nak update segala aktiviti secara detail..
    mana yang sempat je...

    ReplyDelete
  2. amie rasa amie tak tegar kut kak. kdng update, kdng tak update. ikut mood. ikut suka hati je.pastu kdng2 tak sedap hati pasal sesatu entri, mesti mintak izin husband dulu jd adalah tapisan kat situ. pastu bila nk tgkp gmbr di public mcm tak sedap hati je. takut kena saman kot..hahaha..jd blog just for fun dn untuk dpt kwn baru yg boleh kongsi2 info

    ReplyDelete
  3. hehehe...biasalah...mencari kawan dan kenalan

    ukan mencari populariti

    ReplyDelete
  4. tak tau kategori mana..kekadang tegar kekadang tak...hahahaha tapi dh namanya personal blog..byk kisah anak2 n diri sendir ajala..tapi yg dlm kelambu takleh citer dosa.... - ada pun citer makan apa, jalan2 kt mana, anak2 buat apa...hahahah bosannn aja blog kta ;p

    ReplyDelete
  5. hehehe umie bukan blogger tegar.. kadang2 hari2 update.. kdg2 smpai 2,3 hari baru update ^_^

    ReplyDelete
  6. tegar masa weekdays je..hehe.. bila dah kat rumah tu kalau tak ke mana pun sibuk je ngan anak la ngan nak kemas rumah la.. budak2 tu pulak pantang kalau tengok ibu dia duk depan pc..sibuk nak panjat naik atas monitor bagai..hehe..

    ReplyDelete
  7. tidak..ikut mood dan apa yang nak dikongsi...takat cerita sampah mmg takde masa la nak taip...koi suka berkongsi sesuatu yang dicari orang..

    ReplyDelete
  8. Yang pasti, majoriti blogger tak boleh tidak kalau keluar, mesti nak bawa kamera..ekekekekeke...masak lauk pun siap diambil gambar...:)

    ReplyDelete
  9. kina bukanlah blogger yg tegar sgt.kadang² mcm ana jugak. kejap on kejap off. nak g terjah blog org pun kadang² mana sempat je. kina nie kalau baca lem skt. org lain leh bukak dan baca kat blog org leh sampai lebih pada 10 kina nie 5 pun lom pasti lagi. adessss....

    ReplyDelete