Bercinta hingga ke hujung nyawa


Salam hari Jumaat,

Hari ni tiada mood untuk menulis panjang-panjang hanya ingin menghayati kebesaran penghulu segala hari ini sahaja. Boleh camtu?

Sebenarnya hari ni kurang bermaya sedikit ada simptom nak selesema, rasa nak relax jer (^_-). Pagi ni pun tak masak sarapan, hubby bermurah hati nak belikan sarapan hihihi bleh rehat-rehat kan.

Khusus buat korang saya tepekkan video muzik lagu KEKASIH dari DEVOTEES ni untuk korang hayati juga untuk korang renung .  Mampukah kita pertahankan cinta dan perkahwinan hingga saat kematian memisahkan?.


Kasih telah terbina sebuah mahligai
Menjadi tanda Agungnya cinta kita
Kasih telah ku binakan sebuah istana
Menjadi tanda cinta sejati

Megah menghiasi taman kasih kita
Dan diringi haruman firdausi
Dikaulah permaisuri di hati suami
Penyejuk mata penenang di hati

Tapi angin yang mendatang
Bagaikan badai yang melanda
Kau pergi dulu tanpa menunggu ku
Kerna takdir ku relakan jua

Kekasih akan ku pahatkan doa ku
Di dalam lena dan jua jagaku
Kekasih akan ku sirami pusaramu
Dengan cinta sejati

Andai takdir kita bersama lagi
Ku ingin hidup bahgia bersama mu


Ana : Rasa bahagia bila cinta dihargai...

9 comments:

  1. Insyaallah....kena kuat dan bersabar...

    pengorbanan itu penting

    ReplyDelete
  2. Saya berdoa semoga jodoh kita semua dgn pasangan masing2 akan berkekalan hingga ke dalam syurga.

    ReplyDelete
  3. Azam > yup perlu kuat dan bersabar disamping komunikasi yg baik antara pasangan dan bla bla bla lg la kan hihihi

    ReplyDelete
  4. semoga segalanya dipermudahkan

    ReplyDelete
  5. suka sgt dgn video ni..dh tgk dulu kat FB

    ReplyDelete
  6. pernah tengok video ni,tapi dia guna lagu Maher Zain,for the rest of my life..menag touching je rasa kan :D

    ReplyDelete