Entry sambungan tentang kamera je


Entry ni dibuat sebagai rentetan kepada entry Girls hati-hati dengan cermin & kamera ! tapi khusus kepada kamera tersembunyi atau dalam bahasa omputihnya Hidden Camera. Tapi bukan penerangan details ya, tak de maknanya nak buat entry lengkap pasal kamera tersembunyi ni, tak sesuai sebab saya bukan pakar dalam gadget-gadget camtu (^_-).


Dalam kotak fikiran korang kan bila orang sebut perkataan kamera tersembunyi, apa yang akan terbayang kat kepala korang? 


Maksud saya dari segi rupa kamera, saiz kamera dan tempat yang berkemungkinan kamera tu disembunyikan?


Rasanya kalau yang kat fitting room tu mungkin jenis snake camera kot
Tapi ada kebaikan jugak hidden camera ni, if korang nak spy maid korang ke atau nak letak kat rumah takut pencuri masuk ke kan boleh la consider pakai hidden camera cam kat bawah ni :
Sumber : TokoKomputer007.com

Sumber : skincorner.com

Sumber : TokoKomputer007.com

Sumber : diytrade.com

Sumber : diytrade.com


Ana : Setiap teknologi tu ada kebaikan dan keburukannya, pepandai la kita nak menggunakannya

7 comments:

  1. bahayanya kamera tersembunyi ni...

    ReplyDelete
  2. betul kata wahida coment bahaya betul kata wahida coment bahaya

    ReplyDelete
  3. kalau niat baik takpe, yg niat tak baik nak buat benda yg tak baik,errrmmmm yg tu takottt

    ReplyDelete
  4. kalau utk kebaikan macam nak pantau maid tu ok la kan...tp kalau nak skodeng org, mmg x patut la kan....

    ReplyDelete
  5. zaman dah berubah..makin lama makin canggih...

    ReplyDelete
  6. menakutkan je kan.. kamera tu tak salah yang salah orang yang menyalahgunakannya :)

    ReplyDelete