Kenali siapa Mahram anda


Just nak share sedikit info berkaitan hal mahram, mungkin ada diantara kita yang masih keliru bab siapa mahram dan siapa pulak yang masuk kategori bukan mahram.

Bila dah dapat serba sedikit gambaran tu jaga la batas pergaulan dan juga Aurat kita bila bersama orang-orang yang bukan dalam kategori mahram bagi kita ya.



Okey la tu je, Sharing is Caring right?

Ana : Sebarang pertanyaan atau kemusykilan sila bertanya pada yang pakar ya!

Sumber : FB Mohd. Adha Mohd. Zain

3 comments:

  1. yang susuan pulak camne??

    hehehehe...itu penting tu

    ReplyDelete
  2. pernah masuk MLM sekali. tu pun en. suami p register tanpa pengetahuan. terpengaruh dgn ofismate. tau2, dia bwk balik kit permulaan...
    kalau yg minat, mungkin ada harapan utk berjaya. cam aku, tak minat nak ke hulu ke hilir promot. lepas beli utk diri sendiri & family je.

    ReplyDelete