MukaBuku Semakin Berubah Semakin Kurang Privasi?


MukaBuku 
Pada pendapat korang la kan betul ke Facebook @ MukaBuku Semakin Berubah Semakin Kurang Privasi?

Bukan apa sebab ramai jugak yg dah bising cakap tak best nak guna facebook sekarang ni, terutama perubahan dibahagian home.
Kalau betul komen/like yg kita buat boleh dilihat oleh org lain (selain dari friend) memang kurang privacy disitu

Agaknya bila bahagian profile berubah kepada versi Timeline, lagi ramai yg akan bising dan mencari jalan untuk kembali menggunakan profile FB yg lama kot.

Sumber : http://theoatmeal.com



4 comments:

  1. 2 laaaa kan =_=
    maken byk perubahan ny, maken kurang privacy kite T_T

    ReplyDelete
  2. hak yg lama pun aku tak habis katam.. dah tukar baru huhuhu!!

    ReplyDelete
  3. kakyong jrg On FB... perasan juga dah lain sket.. tp xde masa nak xplore.. lagipun memang teramat jrg kakyong update status, mahupun komen di FB kwn... ;)

    ReplyDelete
  4. aah kan...dah makin lama makin dasat lak..tp rasanya kalo kat internet ni dh tk privacy dh pun..

    ReplyDelete