Soalan Ramalan Bahasa Inggeris UPSR 2011?


Hari Selasa ni calon-calon UPSR 2011 akan menduduki peperiksaan. Rasanya ramai cikgu-cikgu yang ambil peluang buat kelas last minit. Bincang soalan - soalan ramalan untuk peperiksaan UPSR 2011 tul tak?

Hihihii my hubby pun termasuk jugak la, pulun buat kelas untuk bincang soalan-soalan Ramalan Bahasa Inggeris UPSR 2011 nanti. Jadual peperiksaan untuk Kertas Bahasa Inggeris ialah hari Khamis bersamaan 15hb september ni nanti. Lepas dah habis budak-budak UPSR periksa ni nanti lega la sikit hubby, boleh la nak berjimba-jimba sekejap...hihiiih

Oh ya ada sesiapa yang dapat tips atau soalan ramalan untuk UPSR ni nanti tak?


Mmmmm Soalan bocor barangkali?

hehehe

Mungkinkah soalan kertas 2 untuk subjek atau kertas Bahasa Inggeris untuk UPSR 2011 nanti menyentuh tajuk - tajuk seperti suasana di ladang/kebun(farm) atau pemilihan ketua kelas atau Pelajar dan blogger tak pun Cara pilih kawan di Facebook?

Haip apa ni mana boleh percaya pada soalan ramalan semata-mata, dah dah apa pun yang kita buat yakin diri, InsyaAllah semuanya dipermudahkan...

Update : Bersambung di entry Soalan Ramalan Bahasa Inggeris kertas 2 UPSR 2011

1 comment:

  1. minggu lepas adam dibekalkan gngn berbelas set soalan upsr BI tahun2 lepas dari seluruh negeri...

    ReplyDelete