Blogger bertukar wajah secara rasmi


"In about two weeks from today, all Blogger accounts that haven’t yet made the switch will be upgraded to the new user interface. You will be able to opt-out at any time by clicking the “Switch back” link; however, all accounts will eventually be permanently upgraded."

Macam mana korang yang menggunakan blogspot adakah sudah bertukar wajah seperti dibawah:


Sebelum ni saya pernah buat entry berkaitan Blogger new user interface ni di entry Menarik ? Tertarik ? Okey gak tukar penampilan... dan entry Pe kata korang log in guna blogger in draft sekarang!. Tapi time tu kalau nak cuba kita perlu log in di draft.blogger.com (blogger in draft), pasni dah tak perlu dah.

Bagi yang tak tahu camna rupa blogger interface yang baru boleh tengok video kat bawah




Tapi kalau rasa tak berkenan atau pening dengan interface yang baru ni boleh je tukar balik ke bentuk yang asal.

Bagi yang dah biasa guna interface yang baru ni, apa pendapat korang dengan wajah baru blogger berbanding yang lama?

3 comments:

  1. oohh.. tak pernah tahu plak pasal nih..

    ReplyDelete
  2. saya pun lebih mesra dengan yg lama.. sebab dah biasa dgn yg tu kan..

    ReplyDelete