Apa yang korang buat bila kepala berserabut?


Aik suri rumah pun bleh serabut kepala ke?

Huhuhuhu adat la kan manusia , masalah sikit2 tu pasti ada, budak2 yang belum ke sekolah je rasanya yang tak berserabut kepalanya.

Kalau korang kan bila serabut kepala apa yang korang buat?

Cam saya , kalau tetiba kepala berserabut waktu siang saya akan kacau anak-anak yang tgh main or tgh nonton TV ajak diaorang duk main dan bergurau ngan mamanya ni. Tapi kalau time malam baru tetiba serabut tu datang menjengah, saya tidur je. Tunggu dah waras sikit baru leraikan keserabutan di kepala tu.

Right now kepala tengah berserabut atau ada sesetengah orang kata kepala tak center. Tapi tak rasa nak tidur so buat entry je la, untuk mengurangkan keserabutan yang bertamu di kepala sekarang ni. Harapnya pasni boleh la men"center" kan semula kepala yang tak berapa nak center ni.

Korang ada petua nak hilangkan serabut di kepala tak?

Tapi yang pasti 2 nasihat dibawah ni harus di guna pakai.



3 comments:

  1. mmg best kalau kepala serabut layan budak-budak. release tension. tapi saya belum ada baby lagi. suka kacau suami buat kerja. hahaha. kalau suami belum balik, saya main game. (T_____T)"

    ReplyDelete
  2. kak, apa lagi...kita bakor..kita bakor...buat kek, roti ke..hehe

    ReplyDelete
  3. berserabut sbb apa tuh???

    amik wuduk solat sunat, mengaji sikit & berehat (baring), x pun main2 dgn anak2..... dgn harapan dpt tenang2 kan hati... mewarna dgn anak2 memang best...

    ReplyDelete