Keyword yg sedikit berbaur lucah.



Kenapa saya kata keyword "teknik hisapan" ni berbaur lucah?

Sebabnya kalau korang tanya pakcik google nanti korang tahu la first page hasil carian tu berkisar pasal apa. Saya tak sure la orang yg mencari ni guna kata kunci tu pakai search engine apa, sebab kalau try search kat yahoo pun, hasil cariannya lebih kurang je.

Gigih sungguh la dia membelek muka surat hasil carian tu sampai boleh tersasar ke blog saya ni. Saya try cari pun tak berjumpa .

Rasanya dia tersalah kata kunci tu patutnya teknik menyusu anak cara yang betul. Sebab saya memang pernah buat entry berkaitan Teknik Menyusukan bayi.... Bila tetiba keluar keywords yang macam ni kita bersangka baik je la kan. Anggap je la dia memang mencari teknik menyusukan anak dengan cara yang betul.

8 comments:

  1. kadang2 mmg keywords yg tak berkaitan pun boleh masuk dlm blog kita

    ReplyDelete
  2. batu lesung india tu yang tak tahan

    mcm2 la ek

    ReplyDelete
  3. :) biasalah tu...

    hisapan bayi kan?

    ReplyDelete
  4. hehe..baby buat search pasal teknik hisapan la tu..bersangka baik..hehehe..

    btw ada ke batu lesung india? hahaha..

    ReplyDelete
  5. kebnykannya pasal baby la akak nyer keywords kan

    ReplyDelete
  6. gigih sungguh org itu ya? hehe. sama lah mcm entry "panas" di TM dulu : Malam Pertamaku hihi

    ReplyDelete
  7. Anamarza..kalau acik punya biasanya memang kebanyakannya pasal makan dan buah2an aje..

    ReplyDelete
  8. Tak reti koi nengok keyword2 ni...

    ReplyDelete