Susu Tepung Dumex Dugro Fruit & Veg


Tetiba pulak terpikat dengan iklan Susu Tepung Dumex Dugro Fruit & Veg ni. Korang-korang yang ada anak kecik tu dah cuba kasi anak korang minum susu  Dumex Dugro Fruit & Veg ni tak? So camna penerimaan anak korang?
Bila tengok iklan Susu ni duk menari-nari kat blog ni, teringat masa nak berhentikan Safiyya dari menyusu badan dulu. Puas la duk survey nak beri susu jenama apa, nak beli yang pek kecik jarang sangat jumpa cuma certain-certain brand je yang buat pek kecik2 ni. Risau nak beli pek besar terus, takut tak serasi ada membazir je kan.

Last-last kitaorang decide kasi susu dugro lagi pun dugro ada pilihan flavor, samaada nak yang honey atau coklat atau perisa asli. Last year Dugro ada buat promosi susu perisa strawberry untuk satu tempoh percubaan. This year pulak dugro perkenalkan Susu Tepung Dumex Dugro Fruit & Veg ni pulak. Lain kali tak tahu la flavor apa pulak yang diaorang nak promote ya?


Korang pulak ada tak pengalaman memilih susu untuk anak korang ?





7 comments:

  1. saya baru cuba untk anak dugro fruit &veg ni. Baru plan nak buat entri gak pasal susu ni...ekekek.

    Sekali ana dah buat dulu.

    mmg sedap susu ni, semua suka, saya pun suka, bau dia aje dah menyelerakan...:)

    ReplyDelete
  2. akak.. nak tanya pendapat akak la kan.. kalau anak umur lebih kurang 8 bulan ok tak kalo bg susu dugro ni?? ingat nak tukar susu la.. huhu

    ReplyDelete
  3. anak sy dr dulu guna dutch lady.. hari tu masa gi beli barang ada gak ternampak dugro ni tp tangan menarik dutch lady gak sbb tak berani nak tukar..

    ReplyDelete
  4. ahmad dah cuba kak...mula2 dia minum jugak tp last2 taknak pulak dah..dia memang pemilih susu pun..tp amie suka bau dia..sedappp..rasa dia pun sedap gak kak..last2 amie yg minum..bau dia dgn rasa dia mcm rasa...ermmm..taktau nk kata..rasa wangi buah kut

    ReplyDelete
  5. anak2 kakyong memilih susu..

    la ni depa nak Fernleaf jer.. susu lain so-so jer.. minum tak habis la jawabnya..

    ReplyDelete
  6. ok kak.. tq 4 ur info :)
    tp if akak ada suggestion susu ape yg ok n harga pun ok bleh gak rekemen kat sue.. susu yg anak sue minum skrg ni ok tp dia mcm dah tak minat sgt..akhir2 ni slalu tak abes.. lgpun agak mahal la susu tu.. tp tak brapa nak laku kat dia dah skrg ni..jemu kot.. -.-"

    ReplyDelete
  7. SAYA NAK TANYA..OK X MINUM SUSU DUGRO NIE...

    ReplyDelete