YES tuk Catalyst VCO Softgel (Minyak Kelapa Dara)


Sykur Alhamdulillah rezeki akhir tahun ada 3 Be yang "masyuk" duk running kat blog ni. So sebagai tanda kesyukuran saya nak perpanjangkan rezeki kepada korang-korang pulak.

Tapi tak mampu la nak kasi duit atau kasi barang free, apa yang dapat saya tawarkan hanyalah diskaun untuk pembelian barangan produk Catalyst seperti yang dah di iklan kan kat entry " Product Catalyst : Promosi Akhir Tahun".


YES atau Year end sale tuk kesemua Produk Catalyst, so jangan lepaskan peluang tuk rebut tawaran ni terutama bagi yang baru nak cuba Catalyst VCO Softgel (Minyak Kelapa Dara) . 


So sebagai ulangan, pada yang nak order produk catalyst boleh usha-usha pakej tawaran dibawah ya:



  • 2 Botol VCO Soft gel :  RM 75.00 (Jimat RM4.80)
  • 1 Botol VCO Soft gel + 1 Botol VCO Pure Oil : RM 75.00 (Jimat RM 4.80)
  • 1 Kotak Collagen + 1 Botol VCO Soft Gel : RM95.00 (Jimat RM 4.80)
  • 1 Kotak Femme Vita + 1 Kotak Men Vita : RM 85.00 (Jimat RM 5.00)
  • 1 Kotak Collagen + 1 kotak Fibre Drink : RM 115.00 (Jimat RM4.80)
  • 2 Kotak Mind Star : RM 110.00 (Jimat RM 9.80)
  • 1 Botol Hair Treatment (25 ml) + 1 Botol Hair Revitalizer (120 ml) : RM 75.00 (Jimat RM4.80)
  • 1 Kotak Collagen + 1 Botol VCO Soft gel + 1 Botol VCO Pure Oil : RM 133.00 (Jimat RM 6.70)
Atau

  • Mana - mana gabungan 2 atau 3 barangan dari produk Catalyst yang anda inginkan, anda layak untuk menerima diskaun bermula RM4.80 ke atas .
Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan sila hantar ke anamarzaboutique@gmail.com.

Ana : Usha-usha la ya, tuan umah nak outing hantar barang yang dah di order 

3 comments:

  1. wah.. semakin kencang bisnes.. tahniah..

    ReplyDelete
  2. Salam semua..sila singgah http://dara-asli.blogspot.com

    Informasi VCO buat anda

    ReplyDelete
  3. salam kak..
    yes ni boleh pakai lg x?
    hihiih..tibe baru tau kebaikan vco softgel..
    search kat google pasal vco ni, tibe nmpk link dr blog akak, terus jew x tgok link lain..hihiih..
    klu boleh sy nk order 2botol of vco softgel yg kapsul tu (rm75)..

    ReplyDelete