Apa perkataan yang paling cepat buat korang tersenyum ?


Apa ya, perkataan yang paling cepat buat kita tersenyum ? terutama sekali kalau suami kita yang ucapkan?

Adakah perkataan I love U , maaf , miss u atau apa ya?

Hmmmm saya sendiri pun tak sure la apa perkataan dari my hubby yang mudah / paling cepat buat saya tersenyum.


Rasanya bergantung pada situasi semasa jugak kot. means kalau tgh gaduh-gaduh manja tetiba suami ucapkan maaf dan mengaku kesilapan sendiri dengan cara yang betul rasanya tu pun boleh buat kita tersenyum.

Kalau sedang berjauhan atau tgh duk sibuk bekerja dan tetiba dapat panggilan/sms dari suami dengan ucapan miss u pun boleh buat kita cepat tersenyum.

Pujian di meja makan cakap kita masak sedap pun , senyuman boleh terukir kat bibir tul tak?

Korang pulak, apa perkataan dari suami/isteri korang yang paling cepat boleh buat korang tersenyum?

8 comments:

  1. huhuhu banyak kot.. i love u, i miss u semestinya lah kan.. kadang2 bile dia buat lucu pun kite terus tersenyum ^_^

    ReplyDelete
  2. Sy ni jenis mudah tersenyum.klo hubby wat lawak mudah jer nk gelak dan senyum.
    Kalo hubby plak senang jer.panggil dia ngan pgglan 'abang', mmg dia akn senyum.sebabnye kitrg ni rakan sebaya jd rasa pelik sgt klo nk pggil abang.hubby sendiri pon x sggup nk bhsakn dr dia 'abang' wahahaha

    ReplyDelete
  3. kalau tetibe ada org panggil "sayang..." he3

    ReplyDelete
  4. sedap la teh tarik sayang ni...kalah mamak...


    hehehe...

    ReplyDelete