Bantal Untuk Wanita Mengandung (Pregnancy Pillow)


Rasanya dah lama jugak bantal untuk wanita hamil ni berada dalam pasaran kan?

Tapi harganya boleh tahan jugak, ya la dah namanya bantal untuk wanita mengandung means bukan bantal biasa cam yang kita guna. Kalau dah namanya bantal khusus untuk memudahkan dan bagi wanita mengandung rasa selesa semasa berbaring/tidur harus la harganya setimpal dengan kelebihannya tu kan?



Bila dah ada bantal khusus camni dah tak perlu nak guna banyak-banyak bantal untuk letak kat bawah kaki ke kat belakang badan ke, design bantal ni pun pelbagai. Ikut kesesuaian dan keperluan individu itu sendiri.


Bila tengok gambar pregnancy pillow ni kan, tetiba recall balik susah ke nak tidur time preggy dulu eik? Hmmmm camna boleh lupa nie, padahal Ainul pun tak sampai setahun lagi umurnya.

*Amie klau rasa susah nak tidur time preggy bleh la cari bantal camni pulak ya? (^_-)

4 comments:

  1. aiseh.. memang bagus la.. alah, dah nak masuk 40's dah x larat nak bwa perut dah.. bertuah lah depa yg megandung dpt beli bantal nih..

    ReplyDelete
  2. ehem .. bantal ni mmg best.. tp kat malaysia xda jual.. payah nak cari.. sebaik i terjumpa kat facebook ada orang jual bantal ni... tp yang bentuk C je la.... tp mmg amat selesa... kalau nak cuba tgk kat www.facebook.com/rnhcollection ... tp baik call org tu atau tanya kat fanpage tu... tgk ada stok ke x... sebab hari tu habis stok.. kene tunggu seminggu.. tp berbaloi...

    ReplyDelete
  3. SMS @ CALL:
    Kak Ani - 0128458400
    Aisyah - 0198748309
    https://www.facebook.com/MaternityPregnancyPillow

    ReplyDelete
  4. Salam .

    Kami Mommies Comfies menjual maternity pillow yang diisi MICROBEADS. Sila kunjungi laman web kami untuk keterangan lanjut.

    http://mommiescomfies.blogspot.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete