Berjinak-jinak dengan Felt Craft


Semalam dalam entry "Pistol gam : my new toys" dah inform yang saya ada hobi/minat baru kan. So ni la dia yang dimaksudkan dengan minat baru tu, minat nak buat klip rambut or yang sewaktu dengannya la. Masih dalam proses berjinak-jinak dengan Felt Kraft ni. Buat untuk dipakai oleh anak-anak dara yang 2 orang tu la. Puas hati tengok hasil tangan sendiri duk tertepek kat kepala anak dara tu. hihihhi


Meh layan gambar hasil keras tangan saya ni:






Camna okey tak untuk beginner cam saya ni?

6 comments:

  1. kalo kecikkan sikit saiz nye mesti lagi kiut miut..hehehe.. suka lah yang bentuk cupcake tuh..

    ReplyDelete
  2. hai...sy ni blogger baru..br berjinak2 dlm blogger...ntah camner terserempak blog sis..nice n cute..n cute gile felt craft tu...wat sendiri..bole ajar x?hihi...ade anak2 dara kecik ni kne pandai touch diorg...

    ReplyDelete
  3. BUAT SENDIRI LAGI RASA BESTKAN..LAGI BAGI ANAK2 PAKAI

    ReplyDelete
  4. As salam...just nk tanya..ada ke jual buku cara2 nk buatnye..mcm seronok plak nk try buat for my girl

    ReplyDelete
  5. saya pun baru berjinak-jinak...dah beli setimbun felt tp lum mula pn lg...

    ReplyDelete