Drama Aisheteru TV9 : korang tengok tak?


Rasanya last week ada tertengok sikit drama Aisheteru ni, sikit je la. Hari ni tertengok banyak, sebab dah tak de rancangan lain nak di tonton so layan kan je la. Pada saya jalan ceritanya biasa-biasa aje tapi kira okey la untuk di layan.

Ada sesiapa yang mengikuti cerita ni dari episod pertama tak?



Pada korang okey tak cerita ni?

Kalau okey boleh la next week sambung tengok. Sinopsis pun hanya cerita sampai episod minggu lepas je kan. Ikut pada barisan pelakon utama bukan la pelakon top kan, yang saya kenal cuma Erin Malek tu je.

Ana : Rasa cam nak start layan cerita melayu semula ...

4 comments:

  1. awak boley ajar saye tak macamne nak buat jenis tulisan dalam post entri 2..apa nama tulisan itu!!??comel dan jarak atas dan bawah xdekat sangat!!pliz..mesej kat shiut box k..harap2 ilmu dapat dikongsikan

    ReplyDelete
  2. best lah citer ni 10 star sya bg.....AFIQ MUIZ wlaupun pelakon baru..........tapi dgn watak IZRAEL tu TERBAIKKK

    ReplyDelete