Kupon Free KFC Double Zinger Burger dah habis?


Rasanya baru je siang tadi baca entry kat blog ar-rifke.com berkaitan Kupon Free KFC Double Zinger Burger ni :


Kalau tengok kat gambar cam menarik je untuk dicuba plus kalau print kupon tu boleh dapat percuma je burger Double Zinger tu kan. Lagipun bila tengok tarikh tamat promosi pada 15hb Januari 2012, rasa lambat lg boleh la try bila-bila masa je kan.

TAPI

Malam ni tau-tau je promosi tu dah dihentikan. Katanya sebab sambutan yang begitu banyak hingga dah sampai limit, so ianya terpaksa dihentikan. Hmmmmm tak merasa la nak try  makan "burger free" kan...



2 comments:

  1. Itulah pasal. Dah save kupon tue, nasib baik belum print lagi. Tak dapat nak rasa Double Zinger Burger free. Hehe! :D

    ReplyDelete
  2. barang free sapa tak suka kan...

    ReplyDelete