Menjelaskan sedikit kekeliruan


Dalam entry Scan , Save , Copy & Paste, mungkin ada yang menyangka gambar kartun tu saya yang buat. MAAF! terlupa nak letak link sumber gambar tu diambil..hihii I'M SORY!!!


Lately ni fikiran berserabut jadi banyak benda yang terlupa nak buat. Sebenarnya gambar kartun tu saya cilok dari FB Doodle dakwah. Ramai yang berbakat menyumbangkan kartun yang berkonsepkan dakwah. Saya sekadar perpanjangkan sahaja.


Saya ni keras tangan sikit, Tulisan tangan pun tak cantik apatah lagi nak lukis doodle comel-comel tu. kalau pandai pun setakat lukis orang lidi je hihiih.


Selain dari FB doodle dakwah, ada jugak lukisan gambar kartun yang saya ambil dari FB Rusydee Artz | Lukisan Dakwah. Mana yang tak de FB boleh pergi ke blog Rusydee  "Selamat Tinggal " @ selamattinggal.blogspot.com untuk tengok hasil2 karya dia. Memang cantik-cantik lukisan kartun dia tu.


So pe kata korang layan kartun berkait dengan maaf kat bawah ni ya. Ni pun cilok dari FB doodle dakwah jugak :





Daaa!!!

2 comments:

  1. tersentuh hati baca ni. sungguh.

    ReplyDelete
  2. sangat terkesan dialog dari lukisan kartun itu di hati saya...

    Terima kasih ana berkongsi ini di blog..:)

    ReplyDelete