Mface : iPad 2 bagi yang rajin kemas kini status


Korang yang ada Facebook dan rajin duk update status, pe kata try Mface pulak. Mana la tahu tuah korang boleh menang iPad 2.



Serius tau bukan Spam macam login facebook boleh dapat duit tu, promosi menang iPad 2 ni berlangsung untuk tempoh 6 bulan dan pemenang dipilih setiap minggu dengan syarat :

  • Wajib la ada akaun Mface @  www.mface.me.
  • Perlu la rajin update status untuk kumpul mata tertinggi 
Tuk maklumat lanjut boleh baca disini. Untuk Makluman korang Fungsi Mface ni sama je macam facebook dan twitter tu . Khabanya Datuk AC Mizal merupakan pengerusi Mface ni dan ada 60 orang artis yang menyertai jaringan sosial Malaysia, mface ni. 

Cheh duk sibuk-sibuk ngan Mface ni, tuan tanah dah daftar kerrrr?

Hihihii saya masih "setia" ngan Fb lagi, tunggu dan lihat dulu camna perkembangan mface ni. Entry ni pun saje je nak war-warkan kat korang mana la tahu ada yang mengidam ngan iPad 2 boleh la try cuba mana tahu ada luck korang kan senang-senang dapat menang iPad 2. Erk Senang ke nak menang ?



3 comments:

  1. byk kelemahan kat mface ni..dh usaha pn nk aktif kat mface tu tapi xpndai2 gk naik rangking.byk owg cina je yg mng ipad 2. cam ada sesuatu jek...

    ReplyDelete
  2. saya sudah menang..hackermalaya..addme

    ReplyDelete