Pengumuman keputusan PMR 2011 minggu depan?


Sumber gambar :  http://beliamuda.com

Ada sesiapa yang ada anak or adik atau kaum kerabat yang ambil PMR tahun ni?

Pada adik2 blogger yang tengah tunggu keputusan PMR camna ada yang berdebar2 ke?

Tarikh rasmi bagi pengumuman keputusan PMR belum di keluarkan lagi kan, tapi ada khabar-khabar angin cakap minggu ke-3 iaitu dalam next week keputusan akan diumumkan iaitu antara tarikh 22hb atau 23hb December 2011 nanti.

Ikutkan dah tak berapa lama mana dah kan?

Cam saya anak sedara tak de yang ambil PMR tahun ni tapi tahun depan meriah dengan 3 orang anak saudara yang akan mengambil 3 peperiksaan SPM, PMR dan UPSR. Tapi perasaan anak sedara yang ambil peperiksaan besar dengan perasaan anak sendiri yang ambil jauh berbeza. Bila baca entry pengalaman ibu-ibu yang bergelar blogger camna perasaan diaorang bila anak nak periksa dan bila waktu nak ambil keputusan, ada yang kata berdebar mengalahkan anak, ada yang tak tentu hala buat kerje serba tak kena...hmmmmm...bila masanya dah sampai nanti dan dengan izinNYA..InsyaAllah saya akan merasa jugakkan.

Sentuh bab semakan keputusan PMR secara online atau secara SMS, saya tak berapa tahu sangat tapi kalau UPSR hubby kata selagi cikgu tak key-in data result keputusan setiap murid, selagi tu ibubapa tak boleh semak kat online. Cam PMR ni camtu jugak ke wahai cikgu-cikgu yang terlibat???

Tapi tak salahkan sebagai ibubapa or sebagai calon yang akan mengambil keputusan PMR next week (maybe) tuk tahu camna nak semak keputusan menggunakan sms cam contoh dibawah ni:

Taip PMR ANGKA GILIRAN dan hantarkan ke 15888
Contoh : PMR PK030L074


7 comments:

  1. Ana..memang bersebar sungguh.tapi apa pun keputusanya acik terima..dia dah buat yang terbaik

    ReplyDelete
  2. dlu PMR sy xde A pun..dpt 6B je..huhu

    ReplyDelete
  3. wahh, serius ke ni? sumpah bdebar ni. huhu

    jum singgah ;P
    LATEST ENTRY : Masa Kecik-Kecik Dulu [Part 1]

    ReplyDelete
  4. anak2 blum tiba masanyer lagi...

    ReplyDelete
  5. anak buah amie pun ada amik PMR. tapi haritu tanya dia result kuar thn depan..ye ke tidak tktau ler plak

    ReplyDelete
  6. Errhh..tkowt nyer ble dngr kputusn dh nk kluar..sbb sye pown salh satu calon nyer..

    ReplyDelete