Randy Pangalila : Hensem ke?


Masih ngan mood indon gitu (^_-). Kan dalan cerita Biar Mimpi Sampai Ke Bintang , Randy jadi heronya so saje je la nak tanya korang, pada korang kan hensem ke mamat ni?



First tengok dia berlakon dalam cerita Cinta Kirana, time tu memang nampak cam muda sangat Randy , tengok cerita tu pun sebab anak dara si cantik manis Safiyya tu la minat sangat nak tengok kirana, kirannya. tah minat nak tengok Kirana ke minat nak tengok galang ke tah la.


Kalau tengok biodata si Randy ni pun memang muda lagi kan, baru 21 tahun, memang boleh lama la jadi hero pujaan remaja2 kan. Eh jap adakah remaja-remaja je yang minat si Randy ni, Camna pulak ngan mak mak budak. Minat jugak ke?


Sekarang kat astro tengah rancak siar sinetron Nada Cinta kan? Ada yang mengikuti ke citer tu? Saya memang tak larat nak layan, panjang sangat episodnya sampai 244 episod. Fuh memang kagum la pada orang yang mampu ikuti cerita ni setiap episod, sabar menunggu sampai episod terakhir.

Episod Terakhir Nada Cinta


So, pe pendapat korang hensem ke si Randy ni?

Ana : Hahhaa sibuk tanya orang, jawapan sendiri?


17 comments:

  1. ensem la jugak..sweet die..
    pangkat adik..baru taw umo dy 21

    ReplyDelete
  2. ensem jgak la..tapi kalau ade jggut ensem lg kot..wink~

    ReplyDelete
  3. tktau nak komen..huhu.tp dgrnya dia sgt gelmer

    ReplyDelete
  4. 1st time tgk dia dlm sinetron apa tah.. sekali imbas ade sisi dia mcm SJ.. tp gigi si Randy ni lagi cantik tersusun.. ;)

    ReplyDelete
  5. YAA.kacak gituu :))

    ReplyDelete
  6. jom layan entri ni.. http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/02/randy-pangalila.html
    btw..follow..like n vote my blog tau..http://mynameishafizah.blogspot.com/ nnty saye follow awak balek..

    ReplyDelete
  7. putri intan zulikha(bukan nama sebenar..hehe piece)March 9, 2012 at 3:45 PM

    korang tau x???aritu sy ada baca satu majalah..dan di majalah tu kata bolehlah la antar pendapat org melalui sms...n nanti majalah tu akan siarkan sms mereka terhadap artis...yg buatt sy nk tergelak terguling-guling atas katil tu ada org kata yg dye nk kwin ngan randy...dan dye kata dye nk MASUK MEMINANG RANDY....haduii..tergelak abis...



    by the way randy ni mmg handsome tambah2 lg pandai berlakon dan menyanyi..
    beruntung betul sape yg dpt memiliki randy ni...
    RANDY!!!GO RANDY!!!

    ReplyDelete
  8. ingin mencari kwn...add me please...AINAIZZATY 3GMAIL.COMMarch 9, 2012 at 3:53 PM

    minat dekat randy sebab:dye handsome,cute,cool,idaman hati perempuan,pandai menyanyi dan berlakon...

    mula melihat dye berlakon:mula-mula saya tgk sinetron cinta kirana lps tu saya ingat randy bawa watak jahat...saya x suka dekat dye masa tu sebab dye cuople dgn riana dan hina kirana..tapi selepas dye x maki kirana malah bersikap baik...saya suka dekat dye...


    mula ambil tau tentang randy:selepas dye berlakon dalam nada cinta...bawa watak budak sekolah menengah tapi dah matang...sebab tu ambil tau tentang dye..


    cemburu dekat ramai orang yg tau ttg randy sebab:ramai minat dye.,.dekat FB pun sebut2...jealous...tapi skrang dh x..hehe...jgn marah tau...

    ReplyDelete
  9. sorry kalau bg komen negatif...March 9, 2012 at 3:56 PM

    saya tengok randy ni dlm sinetron je banyak senyum...tu pun sbb arahan pengarah..


    tapi kalau x diarah...x senyyum langsung!!!!

    ReplyDelete
  10. randy handsome...suka tgk senyuman dia...

    ReplyDelete
  11. randy mmg handsome..,klu bleh nak jumpe dgn dia tiap2,jam

    ReplyDelete
  12. randy mmg handsome gler...mula minat dia masa tengok cinta kirana...lps tu minat dye dan terus mengikuti perkembangan dye...=)...sye ske randy sangat100

    ReplyDelete
  13. mestilah hensem.......................hensem sesangat,wawa memang minat giler ngan dy ni..suke sangat.muahhh randy.

    ReplyDelete