Sertai Exabytes 100 Blogger Ads Program


 Pertengahan tahun 2011 saya dah pernah sertai programs letak iklan Exabytes


Disebabkan pernah join , so kali ni dapat jemputan dari pihak marketing Exabytes untuk sertai sekali lagi programs letak iklan ni. Kalau dulu diaorang buka untuk 200 blog kali ni dibuka untuk hanya 100 blog sahaja.

So pada korang yang teringin nak dapat duit dengan hanya letak banner iklan dari Exabytes ni boleh la try apply. Program ni lebih kurang cam kita sewakan tapak iklan untuk pihak Exabytes untuk beberapa bulan, kalau dulu untuk 3 bulan kali ni lebih kurang jugak kot.

So pada yang nak try boleh tengok syarat-syarat kat bawah:

 Selamat mencuba!

2 comments: