ShoutMix hentikan perkhidmatan percuma.


Terjejas ke?

Rasanya tak, saya pun dah lama sembunyikan ShoutMix tunggu nak di buang terus je. Bila ShoutMix dah umumkan yang perkhidmatan percumanya akan dihentikan bermula 1hb Januari 2012 memang tak de rasa apa2 pun.

Lagi pun rasanya banyak lagi pilihan yang kita boleh guna selain dari ShoutMix kan. Tapi pada pendapat saya la kan antara banyak-banyak chat box percuma tu saya lagi suka ShoutMix, mudah dan simple (^_-)

Noticed dari ShoutMix Baca kat sini


Kalau tiada chat box if nak tinggal apa-apa pesanan kat  Owner blog ni sila la rajinkan diri tinggalkan pesanan anda kat kotak komen blogger or kotak komen facebook kat mana-mana entry ya.

Okey la Daaaa!!!!

Ana : Baru berkesempatan update blog, sedang bercuti2 di kampung kat Lipis sekarang ni (*_*)

2 comments:

  1. ana.acik tak pernah guna pun dari mula lagi.

    ReplyDelete
  2. Susah jugalah nak chat dengan bloger... kontrak shoutmix telah ditamatkan

    ReplyDelete