Siti Nurhaliza : Cover Majalah Glam 2012


Dulu memang minat jugak dengan Siti Nurhaliza ni, tapi sejak Tok Ti nampak macam hilang arah makin macam jadi mangsa fesyen terus minat tu hilang. Sory to say la, lagu-lagu dia pun dah jadi kurang minat nak dengar.




Pada saya dia boleh jadi ikon, dan mungkin juga saya menjangkakan yang lebih dari dia. Mungkin bagi sesetengah orang penampilan Tok Ti untuk Cover Majalah Glam 2012 , unik dan berani. Tapi tah la cam saya kasi tau tadi la, saya mengharapkan lain, harap dia menutup aurat , sememangnya dia cantik dan sweet bila mengenakan tudung penuh.



Mungkin bagi dia belum masanya lagi, dia ada misi dia yang tertentu. Mungkin penampilan ala Madonna untuk Cover Majalah Glam menepati tema lagu english yang baru dilancarkan.


Tapi memang tak dinafikan Siti memang nampak unik dan nampak aura sebagai penyanyi no. 1 Malaysia terserlah dalam gambar-gambar tuk cover majalah Glam ni.


Apa pendapat korang ?


Sumber : BeutifulNara

No comments:

Post a Comment