Apa Pilihan korang?


Jumaat malam kitaorang balik ke kampung di Lipis. Bila dah namanya balik ke kampung tu susah nak ber"online", ni semua gara-gara tenet yang dah tenat. Tak tahu la masalah modem or memang masalah line telephone.

Bila balik sini buka je FB tengok ramai yg upload pasal pilihan siaran untuk di tonton, samaada nak tonton AJL di TV3 atau nak tonton kuliyyah maghrib Ustaz Azhar Idrus secara langsung di TV selangor.

Tu ikut pilihan masing-masing la kan 

TAPI,

Dalam banyak-banyak status di FB pasal pilihan antara 2 siaran langsung malam ni , mata saya terpikat dengan gambar hasil lukisan Rusydee Artz kat bawah ni, cantik kan?




1 comment: