Boboiboy episod akhir : Extended Boboiboy


Minat Boboiboy? Hihihi sebab anak-anak suka tengok, mama dia perlu ambil tahu la jugak kan. Best apa layan cerita kartun ni. Bak kata my hubby daripada tengok berita politik baik tengok cerita kartun.

Musim pertama dah habis ni sedikit gambaran Boboiboy Musim ke - 2 :


Scene di atas ada dalam episod Boboiboy extended Finale yang disiarkan last week, pada yang tak sempat tengok jom layan video dari youtube kat bawah!!!




Untuk lihat episod yang lain-lain boleh tengok kat link dibawah:


1 comment:

  1. Ahmad obses sgt2 sejak bapak dia belikan dvd...

    ReplyDelete