Live chat dengan David Beckham...


Ada sesiapa tak yang meminati David Beckham ?

Kalau ada jangan lepaskan peluang menonton secara life di youtube pada hari khamis nanti bersamaan 19hb Januari 2012 (Thursday, January 19th 9am PST / 12pm EST / 5pm GMT / 2am JST ). If korang ada soalan yg nak di ajukan ke mamat tu pun korang boleh , bagaimana caranya korang google sendiri eik...

Okey la ni snapshot dari google+ pasal hal ni.


Tuk lebih details cari kat google

1 comment:

  1. wahhhh..syok laa blh chat dgn dye..tp xminat dye p0n :P

    ReplyDelete