Drama Aduh Sayang (TV3) : Mengimbau skit kenangan lama!


Siapa tengok cerita Aduh Sayang semalam?

Sumber : Google pic

Ni bukan kali pertama Tiz Zaqyah dan Remy berlakon bersama dan bukan jugak kali pertama jadi pasangan suami isteri kan? Rami peminat kedua pasangan ni beri komen kata sweet tengok lakonan mereka sebagai pasangan suami isteri kan?

Semalam sempat tengok sekerat jalan je, gara-gara ketiduran semasa nak tidurkan dak kecik tu. Biasa la dalam pada pura-pura tidur nak suruh budak kecik tu tidur mama dia yang terlelap dulunya. Okey berbalik pada cerita Aduh Sayang ni, kenapa saya kata mengimbau skit kenangan lama?

Actually bukan la mengimbau kenangan apa sangat pun, sekadar scene awal-awal tu je, babak Tiz nak terberanak tu, bukan bab dia nak terberanak anak first, tapi babak nak bersalin anak ke-2 tu kan, sempat lagi Watak Tiz tu ajak Remy makan roti canai on the way nak gi Hospital. Hihihi steady je ya bila nak bersalin anak ke-2 ya la dah ada pengalaman. Rasanya kita pun camtu jugak kan bila nak bersalin anak ke-2 dah relax sikit, suami pun cool aje dah tak kalut sangat.

Pada yang senasib dgn saya tak berkesempatan nak tengok tapi teringin nak tengok pe kata download drama Aduh Sayang ni. Nak download gi je kat link dibawah:



Sumber : Kepalabergetar

4 comments:

  1. best......tapi kesian budak²kan.....

    siapa yang bersalah???

    ReplyDelete
  2. TERIMA KASIH !!!! \(^O^)/ dari semalam tunggu ,, kot2 ada yang sudi upload cite nie.. TERIMA KASIH

    ReplyDelete
  3. ifa_eifa@yahoo.comJanuary 2, 2012 at 10:09 PM

    siapa name budak name fateha tu! pandai dye bercakap

    ReplyDelete
  4. best citer ni..simple je..tp berisi...pd yang nak tinggalkan anak kat mak bapak ni..pikir pikir kan la balik time nak ambik balik anak2 tu drpd mereka...

    ReplyDelete