Drama Jatuh Cinta (TV3) : Jom Tonton!


Jom Tonton drama Jatuh Cinta Pukul 9.00 mlm ni di TV3. Baca sinopsis dan tengok promo drama ni cam best je. Kisah si bapa (Fahrin Ahmad sbg Badrul) Kawin dengan wanita muda (Eina Azman sbg Manisah) yang sebaya dengan anaknya (Eyka Farhana sbg Tasya)





Lagu Tema tuk drama ni Jatuh Cinta Lagi by Matta Band







16 comments:

  1. xpenah tgk pun pelakon ni..pelakon baru kot..

    ReplyDelete
  2. ada lagu yg dekat nk ending, lirik dia lebih kurang ayat mcm ni " aku ingin menjadi yg terakhir buatmu..." mix dgn english luric skit, tajuk lagu tu apa ya ???

    ReplyDelete
  3. lagu tu sedap je dgr...nk tau tajuk...

    ReplyDelete
  4. bg lah tajuknya sapa2x yg tau...

    ReplyDelete
  5. morale value cite ni best giler... Love it so much!

    ReplyDelete
  6. ade 1 lagu bez dlm cter ni tp xtau ape tajuknye..sy rs penyanyi berkumpulan dri indonesia..lagu d mainkn semasa prtengahan drama tersebut..

    ReplyDelete
  7. da link utk download cte nih x??dpt tgk sepruh je..uhuk~!

    ReplyDelete
  8. tak pernah tengok lagi citer nih.. Best ek.. Huhuhu

    ReplyDelete
  9. ada g satu lagu tyme 1st drama ni nak start?? do u know?

    ReplyDelete
  10. Unggu - percaya padaku

    ReplyDelete
  11. eh2 lagu yang mase mereka smbahyang tu lgu ape ek tajuk dye sape tau

    ReplyDelete
  12. opick astagfirullah

    ReplyDelete
  13. soundtrack tau tk

    ReplyDelete
  14. klu ader copy emeil ler...aidil.ladau@samsung.com
    best ler criter ni...

    ReplyDelete
  15. TQ di atas informasi lagunya :)

    ReplyDelete