Gambar Keluarga Ustaz Azhar Idrus


Keyword yang tersesat kat blog ni "gambar keluarga ustaz azhar idrus" so dek kerana ada yang mencari ni saya tepek gambar family Ustaz Azhar Idrus tuk korang. Gambar-gambar ni semua saya ambil dari FB Ustaz Azhar Idrus ( Original ).

Family besar ustaz Azhar Idrus




Ustaz Azhar Idrus ni jugak seorang photographer , cantik- cantik gambar yang ustaz Azhar ambil:

Anak-anak Ustaz

Rasydan & Mukmin




19 comments:

  1. comelnya anak2 dia kan...subhanaAllah...

    ReplyDelete
  2. sejuk ati nengok family ustaz...

    ReplyDelete
  3. Allah....sejuknye hati tgk keluarga gini. semoga ambe juge punyai keluarga spt ustaz.

    ReplyDelete
  4. Can I have a husband exactly like him??

    ReplyDelete
  5. Allah Hu Akhbar... Alhamdulillah, YM Ustaz memperolehi AMANAH dari Allah S.W.T come-come dan lawo-lawo belako... Terima Kasih Allah...

    ReplyDelete
  6. salam ustaz keluarga ustaz ini indah mata memandang.alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. comel anak ustaz..suke sy wanita berpurdah..
    mamat tue mamat 1 malaysia..
    mmg suke mengata je..

    ReplyDelete
  9. maha suci Allah..bahagianya keluarga ustaz..semoga Allah berkati dunia akhirat

    ReplyDelete
  10. suahanallah...

    ReplyDelete
  11. comel-comelnya,cantik,hensem anak Ustaz Azhar Idrus.Isteri pulak memakai niqab.
    Alhamdullillah.kalau lah semua wanita Islam di Malaysia boleh berpurdah alangkah bagusnya.Semoga Allah berkati keluarga ini dunia dan akhirat.Ameen.

    ReplyDelete
  12. Comelnye anak ustaz......best klu dpt gambar ngn famly ustaz

    ReplyDelete
  13. Antara kebolehan dan kelebihan seorang ustaz yang bernama AZHAR IDRUS ;)
    tapi..itupun ramai yang dengki dengan beliau..kenapa lah ade org yang mcm ni kan..
    Ape2 pun semoga ALLAH permudahkan segala urusan beliau dan semoga ALLAH melindungi beliau dari sebarang bencana dan musibah..AMINN

    ReplyDelete
  14. comel2 anak-anak ustaz idrus...alhamdulillah semoga usaha dakwah beliau berterusan

    ReplyDelete
  15. Mohon share, semoga dakwah ustaz lebih hebat. .di tahun baru ini dan selalu mengunjugi kami menyebarkan inti hidup islam di kelantan 2013

    ReplyDelete