Hantar SMS guna Email (Gmail)


Untung jugak boleh hantar SMS guna email (Gmail), ya la kalau tengah-tengah hadap laptop dan malas nak buka handphone tuk hantar SMS , terus send guna email je.

TAPI

Perkhidmatan SMS dari Gmail ni cuma bagi pengguna DiGi dan Maxis je.

Camna nak hantar SMS guna email?

Bagi yang nak tahu cara-caranya boleh ke link di bawah:




7 comments:

  1. dulu masa zaman uia, rajin gak sms guna email..tp dah lupa dah camne nak wat

    ReplyDelete
  2. good info.. leh try lepas nih.. tq..:)

    ReplyDelete
  3. dulu masa belajar prnahlah guna email untuk sms..yelah,zman sengkek nak beli hp

    ReplyDelete
  4. x pernah pun try hantar sms guna email ni,
    lepas ni boleh la try saje2 nak hntar guna email pulak..hehe

    ReplyDelete