Pasangan 10 , 11 atau 00


Tengok tak semanis kurma malam semalam?

Tajuk semalam menarik jugak, "Pasangan 10" means pasangan yang berbeza dari segi fizikal, seorang kurus dan seorang lagi gemuk. Lagi tertarik dengan cerita seorang pemanggil yang sanggup menaikkan berat badan dia semata-mata nak sama saiz dengan suami dia.

Ehem kalau korang sanggup tak? dari seorang yang kurus jadi gemuk semata-mata nak seganding ngan suami? Agaknya ada tak lelaki yang sanggup buat camtu?

Actually yang buat saya tertarik dengan cerita pemanggil tu bukan apa, cuma tetiba terfikir tu cara dia zahirkan rasa sayang dia kat suami dia. Cara kita mungkin berbeza. Ada isteri badan dah mula berisi mula berusaha nak turunkan berat badan semata-mata nak nampak menarik di mata suami. Ada juga yang berhabis duit untuk kecantikan kulit muka untuk nampak sentiasa jelita buat tatapan sang suami.

Ada yang menzahirkan rasa sayang dengan mengikat perut suami dengan hidangan yang lazat-lazat dan mengikat nafsu suami dengan layanan yang tip top (teringat isu pelacur kelas atasan dulu). Walau apa pun cara kita, niatnya hanyalah untuk kebahagian bersama tak kira kita ni pasangan 10 , 11 atau 00 sekalipun.



Ana : hmmm kalau suami ada "spare tyre" adakah isteri juga turut kena simpan "spare tyre"  jugak (^_-). Sehati sejiwa , sama-sama memiliki "spare tyre" dan sama-sama berusaha menghilangkan spare tyre. Bunyi cam seronok jugak tu hikhikhik
Spare tyre = lemak di pinggang

4 comments:

  1. hehehe..saya ni tengah giat nak turunkan berat badan sbb suami kurus :) saya nak dia tengok saya sebagaiman awal2 kahwin dulu, walaupun dia kata "tak kisah" dengan berat saya sekarang ni hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe...kami pasangan 00 la kak..tp mcm takde niat pun nak jadi pasangan 11 setakat ni..hehe..tak sihattt..tak sihattt

    ReplyDelete
  3. tgk gak malam tadi.ingatkan pe la. sy xkawin lg..harap2 dapat calon yg kurus dan tinggi walaupun sy rendah dan chubby..he3

    ReplyDelete
  4. Hahhaah , kelakar la kak ana sempat wat lawak.

    ReplyDelete