Pizza Sempoi (Resipi Best Pizza Base)


Nak bawak pergi Pizza Hut cam tak berbaloi, sebab budak berdua ni bukan makan betul pun Pizza, setakat gigit sikit je roti pizza tu. Selebihnya kutip sosej yg ada atas Pizza tu je.

So best solution buat sendiri, tak yah nak letak banyak2 bahan sebagai topping, setakat letak sos tomato campur sos cili sikit pastu tabur bawang dan sosej , dah jadi Pizza paling sempoi.

Pastu mula la roti pizza tu togel dikerjakan budak berdua tu. Nak sangat makan pizza tapi yg dikutipnya hanya sosej. Nasib la.

Tuk kali ni guna resipi base Pizza ambil dari blog ummizaihadi, nama yang diberi kat base pizza ni, "Best Pizza base". Apa yang best nya resipi base ni? Cuba sendiri la ya kalau nk tahu. (^_-)




3 comments:

  1. menarek & mudah..bila la nak ada oven nie..senang nak baking2~..hihi

    ReplyDelete
  2. x pernah buat pizza sendiri sebab tiada oven :p alasan.hehehe

    ReplyDelete