(Scene) Vanilla Coklat : Amir Luah Perasaan Pada Zara


Even hubby kata cerita ni taraf simah(adik bongsu saya) je yang layan, wife dia ni tetap jugak nak tengok. Hihihi saje perasan remaja , berjiwa remaja boleh buat kita awet muda kan...Ala umur saya kan baru 23 kalau diterbalikkan umur asal la kan , muda lagi la tu kan...

Tak kisah la, drama tuk remaja ke hapa ke, sebab cerita ni ringan still boleh diterima tuk ditonton setiap minggu.

Okey la Scene Amir luahkan perasaan kat Zara antara scene menarik bagi episod ke 4 Drama Vanilla Coklat Semalam. so layan!




Kenapa Menarik?

Sebabnya ada sesetengah lelaki bila ditanya sebab apa dia suka kat seseorang perempuan dia susah nak cakap direct dan details apa yang buat dia terpikat. Tak dinafikan ada lelaki yang mampu luahkan tapi still ada yang bila ditanya lebih suka tak memberikan jawapan.

6 comments:

  1. tp kalo berbeza perangai camni sweet la pulak rasanya ..hehehe

    ReplyDelete
  2. Sebaya la kita ..Eija pun sama kalau diterbalikkan baru 23thn :p

    eija layan jugak citer ni, semalam tgk tersengih2 depan tv..

    ReplyDelete
  3. comel... tapi tak dapat nak tengok semalam. rugi!

    ReplyDelete
  4. sy xikut pun citer ni tp nampak iklan kat tv cam best je..

    ReplyDelete
  5. btl3... kalau tgk kt rumah dgn mak, segan ckit nk sengih2 dpn tv.. tp ni dok hostel, mmg senyummmm manjang la tgk cite ni... jerit2 dgn roomate!! sgt sweet cite ni :)

    ReplyDelete