Siti Nurhaliza Biography "Voice Of Asia" : History Channel


Cik T or Datuk siti Nurhaliza ni "orang kampung" saya ni. Okey la bukan betul-betul satu kampung cuma sama daerah je. Dulu masa mula-mula siti popular dulu memang terkena jugak la tempias nya. Rasanya siapa-siapa yang asal Kuala Lipis pun akan terasa tempiasnya jugak. Ya la bila ada yang tanya asal mana, jawab je asal kuala lipis mesti orang akan cakap "oh orang kampung siti ni" "dekat ke rumah dengan rumah siti" dan macam-macam soalan lagi la.

Pada yang tak de astro dan tak berkesempatan nak tengok rancangan History Chanel tentang Siti Nurhaliza Biography "Voice Of Asia" boleh tengok video kat bawah ni (sementara boleh)





Ana: Suka siti masa awal2 kemunculan dia dulu..even dengan membawa imej kekampungan Siti mampu melangkah jauh..

1 comment: