Sogo Sales : 6 & 7 Januari 2012


Sogo Sales : 6 & 7 Januari 2012

Lama dah tak pergi Sogo. Sampaikan bila last sekali jejakkan kaki kat sini pun dah tak ingat. Tapi satu je yang saya tak berkenan ngan sale kat Sogo ni, ramai sangat orang, sampai nak pilih barang nak dibeli pun rasa tak selesa.

Bila dah duduk kat ulu ni, dah tak ambil pusing ngan sebarang SALE pun. Lagipun kitaorang jenis yang tak suka nak bersesak-sesak, plus kalau dah namanya sale nak cari parking pun susah.

Korang pulak camna, sanggup bersesak demi SALE camni?

4 comments:

  1. Miza memang tak sanggup, rimas ngan org ramai sgt. Nak pilih pun x sempat...

    ReplyDelete
  2. dulu rajin gak bersesak kt sogo ni sampai ada skali tu dah xlarat jln,dok bersila ats lntai.he2.
    tapi skrg dh xgi lagi...

    ReplyDelete
  3. x sanggup...malas nak berebut ngan orang lain..

    ReplyDelete
  4. Tak suka!!!!

    Lagilah bertahun tak pergi Sogo hehe...

    saya memang jarang ambil kisah pasal sale, kalau rasa nak beli, time ada sikt2 dalam dompet tu beli je, tak pernah tunggu waktu sale pun.

    ReplyDelete