Wall Page Ustaz Azhar Idrus ( Original ) di tutup


Kenapa ya manusia suka berdengki-dengki even kepada orang yang mengajak kepada kebaikan. Tak boleh ke kita sesama islam bersatu, tak boleh ke semua pendakwah sama-sama berdakwah untuk menyebarkan ajaran islam dan buang fahaman politik . 

Bukan kah niatnya sama ingin mengajar, menyebarkan dan memberi kefahaman kepada golongan yang jahil dan kurang ilmu dalam hal agama yang ada keinginan nak belajar agama.  Memang tak faham sungguh dengan golongan yang terlalu fanatik dengan sesuatu benda sampaikan pendapat orang lain dia tak boleh nak terima. 

Macam mana la umat islam nak bersatu kalau camni ya....

Rasanya siapa-siapa yang mengikuti perkembangan Ustaz Azhar Idrus tahu kan yang wall page Ustaz Azhar Idrus ( Original ) di tutup. Even tak dinyatakan sebab musabab penutupannya , ramai yg boleh agak sebab disebalik penutupan tu kan.


Kenapa ada yang suka nak laga-lagakan dan nak menyemarakkan lagi sesuatu isu tu ya?




Selingan jap...gambar yg tiada kaitan langsung dengan isu ni...(^_-)



Ana : Suka semua penceramah agama selagi mana dia ikhlas memberi ilmu

1 comment:

  1. ermmm..susah nak kata kan kak..agaknya sbb ada perasaan iri hati la jadi mcm ni..sepatutnya apa benda yg baik disokong untuk kebaikan Islam juga..

    ReplyDelete