Tonton online Vanilla Coklat episod 9 (Best Scene)


Siap ada jadual duty lg
Ramai yang geram dengan episod last drama Vanilla Coklat semalam kan?

This week part last tu je spoil mood sikit, tapi dari awal lg memang boleh buat yg menontonnya tersengih2 kan?

Start dari scene (gambar sebelah) zara request makan kat luar , biasa la kan perempuan bila risau kepala berserabut kekadang nak masak pun tak de mood. Nasib ada suami yg memahami....




Scene amir merajuk 
 Amir : thank you
Zara : For...
Amir : For..being with me
zara ; ala tu pun terpaksa...
Amir : (tarik muka merajuk)
Zara : ala..merajuk..no lah sayang..I love U












"sayang apa-apa jadi..I love U ..luv u so much..."


















"Walaupun isteri I ni burung  kakak tua kan . ...Tapi kan  I rasa kan dia lah wanita yang paaaaling cantik I pernah tengok dalam hidup I.."







Scene masa pengumuman zara & amir dah berkahwin
Next episod , ayah amir dan zara bergaduh gara-gara plan liana gediks tu...Hihihi ramai yg geram ngan watak liana kan?

2 comments:

  1. dah loving2 jadi gitu pulak, geramnya kat liana...

    ReplyDelete
  2. heheh..tibe nk gelak besar mengingatkan kejadian mlm td ketika menonton drama vanilla coklat with en.suami..

    scene amir merajuk ,, sy sdg tersimpul2 malu dan tibe en.suami sergah.."oit,,awat sengih sowang2 tu,,eeiuwhh,....xmalunyer sengih sowang2 dpn anak2..kompem adik ngan abg cakap mama ni cam x btol jew"..ceit!!ptong stim btol org nk feeling love nieh..!

    ReplyDelete