(Bloopers) Drama Vanilla Coklat


Ramai yang sakit hati dengan Vanilla Coklat Episod 10  last week kan, Okey la sementara nak tunggu tayangan Drama Vanilla Coklat Episod 11 esok, pe kata layan bloopers atau adegan yang tak berapa nak jadi dulu.

Episod malam esok pun still episod gaduh-gaduh, fitnah-fitnah lagi. Ramai yang kesian dengan pasangan Amir dan Zara kan?

Rasanya lakonan Aiman dalam drama ni, boleh dipuji la, tak kaku mana, acceptable untuk penampilan awal di dalam drama. Tak gitu?

Antara watak-watak dalam drama ni watak yang mana yang yang korang paling suka dan paling tak suka?

Opppsss melalut ke lain pulak, apa-apa pun layan video youtube bloppers bagi drama Vanilla Coklat di bawah:







1 comment:

  1. hahaha..memang gelak sorang2 lah dalam bilik tengok video ni. kelakar. x sabar nak tengok ep last selasa ni.

    ReplyDelete